Ajuntament de Torralba del Pinar

Gastronomia

Fridura del gerro. Conserva de porc emmagatzemada en oli d'oliva provinent de la tradicional matança.

Senglar guisat i en salsa. El senglar és molt abundant en els boscos del Parc Natural de la Serra de *Espadán i durant l'època de caça és fàcil degustar-lo en els establiments del poble.

Paella Valenciana.

Conill en salsa.

Olla típica.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Turisme

Site developed with Drupal